ma 08.04.19

Lukas Graham

+ Hein Cooper

Facebook event Deel Tweet

Jonge Denen brengen mix van pop, folk en soul

Iedereen herinnert zich de megahit “7 Years” nog wel, waarmee de jonge Deen in 2016 hoge ogen gooide en wekenlang de charts aanvoerde in de vier windstreken. Vandaag onthult Lukas Graham eindelijk zijn nieuwe album! Na een uitgebreide Amerikaanse tournee begin 2019, trekt hij ook in Europa de baan op en strijkt hij op 8 april neer in de AB voor een afspraak met zijn Belgische fans.

En dat zal een blij weerzien worden: Lukas Graham scoort momenteel met zijn nieuwe singles “Love Someone” en “Not A Damn Thing Changed”, die al maanden niet uit de ether weg te slaan zijn. Twee gedroomde teasers voor ‘3 (The Purple Album)’, de opvolger voor ‘Blue Album’ uit 2015. De Kopenhaagse zanger werd wereldwijd al bekroond met tal van nominaties en awards, en bouwde in geen tijd een prachtige carrière uit met tonnen zelfvertrouwen, zijn imago van sympathieke ‘bad boy’ en onevenaarbare liveshows met een unieke mix van pop, folk en soul. Live dus niet te missen!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Une salle d'exception, un concert extraordinaire...
Karine Klassen
Het was gewoon geweldig !! I'll be there Again next time
steffyy
WAT EEN AVOND!!! In de Lotto Arena was ik al helemaal omvergeblazen, maar nu hebben ze zichzelf toch enorm overtroffen en nogmaals heeft Lukas bewezen wat voor prachtige stem hij heeft! Prachtige show, mooie nummers die mij meteen doen dansen en een ongelooflijke energie die de hele band uitstraalt. De foto's die we zagen van zijn familie toonden wie Lukas echt is en dan kan ik niet anders dan een nog grotere fan zijn!!!
Marte.Parmentier761867
prachtige lichtshow, zeer gedreven kereltje, goede band (vooral de piano), vier klassieke nummers (nu al). Minder leuk is de aanstellerigheid die onze jonge snaak af en toe tentoonspreidt (maar dat kan de leeftijd zijn)
alexgryson
C’était trop COOL! a world class performance
mathieu .fonteneau 786813
Absoloutely amazing!
Kirsten.Svendsen782870
Altijd ambiance maar nu iets meer commercieel als zij concert in de lottoarena twee jaar geleden. Toen zing hij ook zonder muziek wat zeer mooi was en toontje wat hij met zijn stem kon. Nu iets te veel baby anekdotes .. in Antwerpen wat meer over zijn leven op Christiania met weet verkoop en criminaliteit, wat zijn verhaal zo mooi in perspectief zet voor waar hij nu naartoe geraakt is. Zijn muziek blijft een sfeervolle ritmische feest. Love hem- ben ook zelf Deense
Ulla.Walser780597
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify