za 23.02.19

Lefto presents NCHTWNKL feat Niels Broos & Jamie Peet + Kurt Broken

Facebook event Deel Tweet

Door Lefto gecureerde clubavond waar hiphop, electronica en jazz samen komen

Met NCHTWNKL roepen we samen met Lefto een nieuw feestconcept in het leven. Op regelmatige basis organiseren we clubavonden waarbij we de meest scherpe liveacts van het moment combineren met opmerkelijke dj’s in de Brusselse scene.
 


Niels Broos & Jamie Peet
Niels Broos en Jamie Peet zijn twee wondermuzikanten. Beiden hebben ze hun geluid en stijl en kunnen zichzelf tot de meest invloedrijke muzikanten van Nederland rekenen. Enkele maanden geleden besloot het duo het podium te delen. Ze maakten meteen indruk op festivals als Mondriaan Jazz festival en Transition festival. Hun muziek is volledig geïmproviseerd en doet op bepaalde momenten denken aan Taylor McFerrin en Marcus Gilmore, al is de invloed van Autechre en Aphex Twin nooit ver weg. Het duo ontpopte zich tot het ultieme hedendaagse geluid van de Nederlandse underground.

Kurt Broken
De veelzijdige in Brussel gevestigde dj, Kurt Broken, is steeds op zoek naar nieuwe pareltjes, undergroundklassiekers of onuitgegeven materiaal. Hij groeide op in Parijs, waar hij met de hiphopcultuur werd groot gebracht en zijn eerste dj-ervaring opdeed. Na verschillende mixtapes en liveshows met underground rapartiesten, besloot hij zich op zijn dj-sets te concentreren die hij erg eclectisch aanpakt; van rap tot house en van boogie tot broken beat.

Lees meer Lees minder

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify