do 28.12.17

Kapitein Winokio: Berenconcerten met Gili, Stef Kamil Carlens, Peter Van Den Begin & Tine Reymer

Facebook event Deel Tweet

Jaarlijkse feestelijke afspraak met onze favoriete Kapitein

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Om problemen te vermijden aan de ingang van AB, willen we jullie er op wijzen dat elk kind een betalend ticket moet hebben om toegang te krijgen tot de voorstelling. We verwijzen hiervoor graag door naar ons huisreglement waarin vermeld staat dat elk kind (ook jonger dan 12 jaar) een ticket moet hebben voor een zittende voorstelling in het AB Theater.


Het leven is een rollercoaster, een circus vol gevoel. Blij-bang-boos-bedroefd, kleine liedjes over grote emoties. Is iedereen klaar? Zit je goed? Dames en heren, appelen en peren, boeren en boerinnen, het emotiecircus gaat beginnen!

Wij presenteren je de emotieacrobaat, de Griekse goochelaar Aldigocheles, gevaarlijke dieren en een hond die niet door een brandende hoepel wil. Een waarzegster (Tine Reymer) en een magiër (Gili), een clown met liefdesverdriet (Peter Van Den Begin) en een Deense Dadaïst (Stef Kamil Carlens).

Voel je het al?

 

Lees meer Lees minder

Voor fans van Matrozen, kapiteins, warme kinderharten, blije gezichten,In de pers ‘Alle macht aan de verbeelding: Kapitein Winokio betovert AB.’ (De Morgen)
AB weetje Meer dan 40 AB shows, 30.000 bezoekers én evenveel gelukkige zielen…

Video's

Reacties

wij vonden het-zoals elk jaar- weer een topdag met een topconcert. Dit jaar genoten we nog meer dan vorige jaren...kwam dat door de cast?in ieder geval een dikke pluim! Wij hadden gedurende een paar maanden een verboden woord "kaka" en telkens als we dit zeiden moesten we 1 € in een potje steken. De dag van het concert stopten we de actie en genoten we van een pannenkoek met het "kaka-potje" dus voor ons was de kaka-humor die dag heel erg gepast;-) Onze dochter wordt stilaan te groot...(kan dat??) maar joepie; we hebben een petekind om volgende jaren terug mee te nemen! Blijven doorgaan Kapitein!!
Martine.De Pooter495900
Voor de vierde jaar op rij geweest naar de berenconcerten en deze vonden we allemaal de max!
exon02
Fantastische show, voor jong en oud! Echt genoten van de geweldige sfeer van het begin tot het einde van de show!
Annelies.Haesaerts661844
Show: Super! Formidabel! Zowel de kleuter als Tiener gingen uit de bol. Organisatie: veel vrijgelaten plaatsen tussenin, m.a.g. geen zitplaats meer en dus rechtstaan want op de trap mochten we niet :( Genummerde plaatsen of mensen voorzien om bezoekers te laten doorschuiven zou een nuttige oplossing kunnen zijn.
Heidi.Hermans604478
Knap decor, geweldig leuke sfeer! K 'Kaka-humor' was zeker leuk voor even maar duurde voor mij te lang. Genummerde plaatsen zijn nodig....nu zit je uren te wachten met je ongeduldige kinderen om toch een fijne plaats te kunnen bemachtigen. Niet echt leuk...
catherine.wuyts676874
Alweer een fantastische show! Op organisatorisch vlak, genummerde plaatsen zouden een plus zijn voor een kinderconcert.
ann.vanlerberghe579753
Goede show maar het 'kaka' gedeelte was nogal gemakkelijk om te proberen humor voor kinderen te maken. Verder vind ik het storend dat de drankjes voor de kinderen niet in flesjes met schroefdop geleverd worden, nu is het constant uitkijken dat er niet gemorst wordt, een beetje aanpassing aan het publiek mag wel. Verder zouden genummerde plaatsen wel een oplossing zijn om niet één uur op voorhand te moeten aanwezig zijn.
dj-angelus1
Fantastisch! een hoogtepunt, elke keer weer! Jammer dat we gesplitst moesten zitten met onze familie, want we vonden geen 2 stoelen meer naast elkaar. Zijn genummerde zitplaatsen of staanplaatsen in AB een optie de volgende keer?
fiendelameil
Van de eerste minuut tot de laatste minuut genoten van de voorstelling. Het was weer een geweldige show en als de kinderen genieten, genieten de ouders ook!
Anvg
Heel tof voor de kindjes, muzikaal ook heel leuk. Knap decor, grappig verhaal. Volgend jaar zeker opnieuw !
Pieter Dielis
Hoogstaand entertainment voor klein, maar ook groot! :-)
DEDbxl
Een echt berenconcert, ambiance van begin tot einde, TOP!!
nelewouters
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify