Jain

Jain

Een extra concert voor dé Franse revelatie van 2016!

Video's over Jain

Een extra concert voor dé Franse revelatie van 2016!

Haar concert op 12 december in de AB is al weken uitverkocht, en haar optredens op Les Nuits Botanique, les Francofolies de Spa en het festival van Ronquières overtuigden moeiteloos vriend en vijand. Jain is zonder twijfel dé Franse revelatie van het jaar. En om ook 2017 in schoonheid te starten, kondigt ze een nieuw concert aan; op zaterdag 25 februari in de Ancienne Belgique!

Als dochter van Franse expats is Jain overal thuis, en is ze als geen ander de belichaming van een bonte mix aan genres. In 2008 kruisen de wegen van de 24-jarige wereldreizigster met Yodelice. Hij is meteen gewonnen voor haar unieke eigenheid. Het vermogen van de jongedame om haar alledaagse belevenissen in papier om te zetten, zoals enkel een oude blues man dat zou kunnen, en haar naadloze mengeling van electro- en synthinvoeden springen hem meteen in het oog. Samen werken ze verscheidene projectjes uit die het midden houden tussen beatmaking en Afrikaanse percussie, en sleutelen ze haar nummers bij naar een volledig nieuwe en hybride sound.

Meer over deze artiesten

Meer AB tips voor jou

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder