Girls In Hawaii + Aldous Harding

Girls In Hawaii + Aldous Harding

Wervelende muzikale verrassing en wonderbaarlijke vocale songwriterspracht!

 • Concert
 • Locatie:
  Warandepark
 • 19:00 deuren - soundtrack by DJ Jasper
  20:30 Aldous Harding
  21:45 Girls In Hawaii
  22:45 einde

 • Organisatie:
  AB
 • Genre:
  Folk, Indie, Singer-songwriter
 • Reeksen:

  Feeërieën 2017

Video's over Girls In Hawaii + Aldous Harding

Wervelende muzikale verrassing en wonderbaarlijke vocale songwriterspracht!

Girls In Hawaii
Surprise act Feeërieën bekend: Girls In Hawaii vervolledigt de affiche!

Hoera!U heeft er lang op moeten wachten, maar inmiddels is de naam bekend van de surprise act die tijdens de Feeërieën zal aantreden op donderdag 24 augustus. En dat is niet van de minste: Girls In Hawaii! Zij zullen al een flink tipje van de sluier lichten met songs uit hun nieuwe plaat ‘Nocturne’ die eind september verschijnt.  Openen die avond doet overigens nog steeds de Nieuw-Zeelandse zangeres Aldous Harding.

En nu we toch uw aandacht hebben: rep u bovendien voor tickets voor de ongetwijfeld memorabele tweedaagse die Girls In Hawaii in december in AB speelt. MAANDAG 4 DECEMBER is inmiddels reeds weken uitverkocht, voor DINSDAG 5 DECEMBER zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar.
ALDOUS HARDING (Nieuw-Zeeland)
'Her live shows are bewitching.'
(The Guardian)
‘**** - Verpletterende onzekerheid.’
(De Standaard)

Het gebeurt zelden dat AB een so far onbekende artieste niet minder dan vier (!) maal tijdens één concertseizoen in huis haalt. En dat wil wat zeggen. We geloven namelijk hard – excuses: HARD – in het talent van deze Nieuw-Zeelandse chanteuse Aldous Harding. Op haar jongste – ironisch getitelde - album ‘Party’ weerklinken zowel echo’s van Nico, Scott Walker als Karen Dalton en Pj Harvey.

Pj Harvey rechterhand John Parish verzorgde tevens de produktie van haar jongste album. De single ‘Imagining My Man’ – met een superbe Perfume Genius in het achtergrondkoor – zetten wij hier en overal op endless repeat. Moet er nog meer lof zijn?

Weetje ten voordeel van uw innerlijk geluk: Aldous Harding treedt na twee volle Huis 23-concerten dit voorjaar tevens op in de AB Club op 15.11.’17.

 

soundtrack by DJ Jasper

Meer over deze artiesten

Meer AB tips voor jou

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder