do 27.09.18

Clement Peerens Explosition

Facebook event Deel Tweet

Rock, de plezantere variant, van de ene wereldstad naar de andere!

CPeX in AB: van de ene wereldstad naar de andere: Clement Peerens in Brussel!

Of ze via de A12 of de E19 zullen komen, is nog geen uitgemaakte zaak. Het zeekanaal Schelde-Brussel is trouwens ook een optie. Of er kan nog een nieuwe weg worden aangelegd. In elk geval: het legendarische The Clement Peerens Explosition komt eindelijk nog eens naar Brussel.

Het tumultueuze trio heeft een reusachtig repertoire aan huiveringwekkende hits, waarin elke menselijke emotie aan bod komt. Dat gaat van klassiekers als het psychologisch doordachte 'Vinde gij mijn gat' over het maatschappijkritische 'Boecht van Dunaldy', via lovesongs als 'Zagen' tot hedendaagse meesterwerken als 'Boormachien' en 'Gitaren, Met Yeti en Salaad!'.

Talrijk zijn de getuigenissen van concertgangers die na anderhalf uur CPeX als betere mensen huiswaarts keerden: velen hervonden hun mentale evenwicht, de bloeddoorstroming werd drastisch beter en een verbijsterend hoog aantal kwaaie ziekten verdween op haast miraculeuze wijze.

Het trio bestaat uit de meesterlijke zanger en poëet Clement Peerens, de wild wervelende bassist Aertbeliën Sylvain en de betoverende drumdiva Lady Dave.

Fans uit omliggende dorpen zijn ook welkom.

Lees meer Lees minder

AB weetje Een concert van The Jon Spencer Blues Explosion stond ooit als 'Blues Explosition' in een advertentie, echt waar!

Video's

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify