do 27.09.18

Clement Peerens Explosition

Facebook event Deel Tweet

Rock, de plezantere variant, van de ene wereldstad naar de andere!

CPeX in AB: van de ene wereldstad naar de andere: Clement Peerens in Brussel!

Of ze via de A12 of de E19 zullen komen, is nog geen uitgemaakte zaak. Het zeekanaal Schelde-Brussel is trouwens ook een optie. Of er kan nog een nieuwe weg worden aangelegd. In elk geval: het legendarische The Clement Peerens Explosition komt eindelijk nog eens naar Brussel.

Het tumultueuze trio heeft een reusachtig repertoire aan huiveringwekkende hits, waarin elke menselijke emotie aan bod komt. Dat gaat van klassiekers als het psychologisch doordachte 'Vinde gij mijn gat' over het maatschappijkritische 'Boecht van Dunaldy', via lovesongs als 'Zagen' tot hedendaagse meesterwerken als 'Boormachien' en 'Gitaren, Met Yeti en Salaad!'.

Talrijk zijn de getuigenissen van concertgangers die na anderhalf uur CPeX als betere mensen huiswaarts keerden: velen hervonden hun mentale evenwicht, de bloeddoorstroming werd drastisch beter en een verbijsterend hoog aantal kwaaie ziekten verdween op haast miraculeuze wijze.

Het trio bestaat uit de meesterlijke zanger en poëet Clement Peerens, de wild wervelende bassist Aertbeliën Sylvain en de betoverende drumdiva Lady Dave.

Fans uit omliggende dorpen zijn ook welkom.

Lees meer Lees minder

AB weetje Een concert van The Jon Spencer Blues Explosion stond ooit als 'Blues Explosition' in een advertentie, echt waar!

Video's

Reacties

Leuke avond,
Marina.Demol707027
Topconcert, uitstekende muzikanten en een geweldige sfeer.
Joris.Machon753487
Fantastisch om mee te maken hoe 2000 volwassenen zich luidkeels mee afvragen waar dat godverdomse boormachien is :-) Amusement van de bovenste plank !
jan-leduc
veur een optreden in Brussel te zain, was't nie slecht
bartvangoethem
nostalgie! Fantastische ambiance enkel jammer dat de stoeltjes achteraan afgesloten waren. Wel heel vriendelijk van de mensen van de security dat zij een losse stoel konden voorzien!
lotte Wesenbeek
De Clement was in form! De bindteksten waren wederom van een shakespeareaans niveau en de muziek zou zelfs fervente Jimi Hendrix-fans kunnen bekoren. Topmuziek met topteksten door topmuzikanten, en dus een topsfeer! Mooiste moment was toen Clement Peerens een heerlijke cover speelde van niemand minder dan Hugo Matthysen. Een beetje meta, maar dat moet kunnen!
BorisNinetoe
Fantastische avond, volgende keer opnieuw!
lillx
Goeie, harde gitaren. Sublieme Sylvain. Top-drummer ook! Beter worden ze niet gauw meer gemaakt. Top-avond! Ondanks een sterke Antwerpse tongval ;-)
yvan-de-spiegeleer
Geniaal zijn ze! Maar geef mij toch maar Bart Peeters op drums :)
Lijndokter
Op en top amusement. Graag meer van dit. Onnozele maar steengoeie muziek die dan nog gespeeld wordt door muzikanten die hun instrument ook kennen... Toppie !
jos63
Een plezier om te zien en horen, met teksten uit het dagelijkse leven gegrepen ;) en dat moet allemaal ni 'te correct' zijn ;) Ambiance en goe gelachen !
p-vertonghen
zalig. sfeer. gitaar. bindteksten. perfecte avond.
Joeri Staessen
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify