zo 28.10.18

Charalambides

Facebook event Deel Tweet

Legendarisch duo voor het eerst terug sinds 2011

Na de verschroeiende soloset van Tom Carter in AB Salon (2016) zal Charalambides, zijn geprezen duo met Christina Carter, voor het eerst sinds 2011 een reeks Europese concerteren spelen ter promotie van hun voortreffelijke nieuwe release ‘Charalambides: Tom and Christina Carter’ voor Drawing Room.

Rakend aan de buitengrenzen van acidfolk, psychrock en improvisatie blijft de muziek van Charalambides altijd hoogst persoonlijk en opvallend consequent. Ondanks de vruchtbare solocarières en andere projecten van Tom en Christina Carter, bestaat Charalambides al meer dan 25 jaar. Daarmee overleven ze moeiteloos de hokjes waarin journalisten en criticasters hen al die jaren proberen te vangen. Afgaand op de meest recente opnames en concerten heeft Charalambides muzikaal nog niets ingeboet aan directheid en onderhuidse dreiging, zelfs al laten ze zich graag leiden door de muzikale telepathie die ze doorheen al die jaren ontwikkelden.

Op ‘Charalambides: Tom & Christina Carter’, de erg toepasselijk getitelde nieuwe release voor Drawing Room,  peilt het duo nog dieper naar de psyche van hun muziek. Opgenomen in twee sessies, zonder overdubs, versmelten ze hun gekende muzikale aanpak tot een ruw, delicaat, woordeloos en hypnotisch geheel. Charalambides op z’n allerbest dus en dat zal blijken tijdens de eerste Europese tournee sinds 2011 die het duo onderneemt ter ondersteuning van deze beklijvende release. Mis de kans niet om dit unieke duo live aan het werk te zien …

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify