Band Of Horses

Band Of Horses

BOH is terug met vijfde album vol rock, indie en nostalgie!

Video's over Band Of Horses

BOH is terug met vijfde album vol rock, indie en nostalgie!

“Why Are You Ok” is de suggestieve titel van Band Of Horses vijfde langspeler. En de groep uit Seattle staat te popelen om dit nieuwe meesterwerk live voor te stellen aan hun fans! Na de festivalzomer, inclusief een optreden op de Main Stage van Rock Werchter (al hun derde passage op het festivalterrein nota bene), staat een Amerikaanse tournee op het programma. Vandaag kondigen de bandleden aan dat ze begin 2017 ook naar Europa trekken!

Onder leiding van Ben Bridwell en gedreven door talent, wijsheid en ingeniositeit zet het Amerikaanse vijftal zijn parcours rustig verder. Sinds hun debuut in 2006, met LP ‘Everything All The Time’ heeft Band Of Horses vijf studioalbums afgeleverd. Inspirerende melodieën en zware countryrockgeluiden, met een snuifje Americana typeren fantastische singles als “The Funeral”, “The Great Salt Lake”, “Is There A Ghost” en “No One’s Gonna Love You”. Hun sound ademt als het ware de vrijheid van Amerika’s uitgestrekte, afgelegen vlaktes uit. Even weg van alle dagelijkse beslommeringen, heerlijk!

Meer over deze artiesten

 • AB Café & Resto

  Wil je van je concertavond in de AB het perfecte avondje uit maken? Eerst iets lekkers eten, iets gaan drinken vóór of na een concert? Klik hier
   

 • Plan je trip naar AB

  De meeste concerten stoppen om 22u30 zodat je nog thuis geraakt met de laatste treinen van de NMBS!

  Bekijk het overzicht van de laatste treinen of bereken jouw route naar de AB.

 • AB concertcheque

  Doe eens een concert cadeau. De AB concertcheque is dé remedie tegen cadeaustress. Bestel de AB concertcheque online.

Als eerste weten wanneer jouw favoriete artiest naar AB komt?

Voeg je laatste muzikale ontdekkingen toe aan je favoriete artiesten en krijg info à la carte!

Ga verder