zo 26.02.17

Band Of Horses

+ L.A.

Facebook event Deel Tweet

BOH is terug met vijfde album vol rock, indie en nostalgie!

“Why Are You Ok” is de suggestieve titel van Band Of Horses vijfde langspeler. En de groep uit Seattle staat te popelen om dit nieuwe meesterwerk live voor te stellen aan hun fans! Na de festivalzomer, inclusief een optreden op de Main Stage van Rock Werchter (al hun derde passage op het festivalterrein nota bene), staat een Amerikaanse tournee op het programma. Vandaag kondigen de bandleden aan dat ze begin 2017 ook naar Europa trekken!

Onder leiding van Ben Bridwell en gedreven door talent, wijsheid en ingeniositeit zet het Amerikaanse vijftal zijn parcours rustig verder. Sinds hun debuut in 2006, met LP ‘Everything All The Time’ heeft Band Of Horses vijf studioalbums afgeleverd. Inspirerende melodieën en zware countryrockgeluiden, met een snuifje Americana typeren fantastische singles als “The Funeral”, “The Great Salt Lake”, “Is There A Ghost” en “No One’s Gonna Love You”. Hun sound ademt als het ware de vrijheid van Amerika’s uitgestrekte, afgelegen vlaktes uit. Even weg van alle dagelijkse beslommeringen, heerlijk!

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Graag meer van da!!!SUPER!!!
DANNYFEYS
Derde keer dat ik ze zag. Tweede keer in de AB. En dat zijn veruit de beste sets. Was weer fantastisch. Heb zo genoten. En zij duidelijk ook. Dat kunnen ze ons weer niet meer afpakken.
akena
Been wanting to see them for years. So happy I finally had the opportunity! Music was a bit loud in the beginning. Almost impossible to hear the lyrics but after 3-4 songs it was much better. Goosebumps during "No One" and loved The Funeral. One of my fav songs. Excited to see them at Pukkelpop this year.
boheme8400
Ik vond het doodzonde dat de muziek zo hard stond. De decibelmeter die ik mee had gaf 107 aan. Dat is schandalig veel. Daardoor ging veel finesse van de muziek verloren. Het probleem is dat al die geluidsmannen achter de knoppen op de duur potdoof zijn en zelf niet meer weten hoe hard ze het wel zetten. Voor de rest heeft de groep bewezen veel sterke nummers in haar repertoire te hebben die gedreven gebracht worden.
Stefaan.Vanroose581837
schitterend ! eerder al gezien op een festivalweide, maar deze zaalshow was nog beter ! perfect opgebouwde set !
Dieter.De Weduwe573668
Plezant, puur, die mannen gingen er echt voor. Heel mooi moment! Ook "No one's gonna love you more than I do" werd heel intimistisch en uniek gebracht. Thanks! Volgende keer weer!!
Rafael.Joachim561319
Opnieuw kippenvel, alleen nog maar bij het lezen van de reacties! Prachtige versie van No one!
stevenvervloet1
Moeilijke start (geluidsbalans niet 100 %) , maar eens gerodeerd bleek nog eens wat een sterke liveband ze zijn, en ze worden alleen maar beter. Nu al één van de absolute toppers voor Pukkelpop 2017!
janenellen
Hun beste optreden dat ik al gezien heb. Was er ook al bij toen ze vorige keer (2011) in AB passeerden. Band blijft me elke keer verrassen. Topper !
Cathy.Hardijzer519347
Fan geworden. mooi opgebouwde set zichtbaar enthousiasme, blijheid, speelplezier ....
beast-from-hell
Ik ben sinds gisteren officieel fan.
kurt_gielen
Topconcert. In mijn persoonlijke Top 5 van zaalconcerten.
Willem.Schotte495524
Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify