ma 19.10.15

Artist Talk: Son Lux

Facebook event Deel Tweet

Gesprek tussen Arne Van Petegem en de band

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht: stuur een mailtje naar yannick@poppunt.be met als onderwerp 'Huis 23 Son Lux’ en vermeld ook je naam en telefoonnummer.

Son Lux is het intrigerende electropop project van Ryan Lott. Bij het grote publiek vooral bekend sinds zijn doorbraakplaat Lanterns van eind 2013. In juni bracht hij zijn vierde langspeler uit die verder borduurt op de ge(s)laagde organische sound van de voorgangers.
Live speelt Lott met een drummer en gitarist. Een combinatie die zowel door de (inter)nationale pers als het publiek zeer gesmaakt wordt. Getuige daarvan de schitterende set die ze vorig jaar in de AB Club speelden. Een prachtige combinatie van intiem en explosief, il faut le faire! 

Voor het concert laten we de band in gesprek treden met België’s eigen grootmeester van de betere indietronica.  Arne - Styrofoam - Van Petegem, gelauwerd muzikant en producer, zal Son Lux al hun muzikale geheimen ontfutselen. We hebben het onder andere over hun invloeden en inspiratiebronnen, het productieproces en de vertaling van plaat naar live. Kortom, alles wat je altijd al wou weten! 

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht: stuur een mailtje naar yannick@poppunt.be met als onderwerp 'Huis 23 Son Lux’ en vermeld ook je naam en telefoonnummer.

Lees meer Lees minder

Video's

Reacties

Om een reactie te plaatsen moet je aangemeld zijn.
Nog geen AB account? Registreer je hier.

Je bezoek aan AB

Mobiliteit

Onze concerten stoppen meestal om 22u30: zo geraak je nog thuis met de laatste trein!

Plan je route

Honger voor het concert?

Eet iets in ons AB Café & Resto. Smakelijk!

Reserveer je tafel

Bestel nu al je drankjetons

Zo hoef je niet aan te schuiven maar kan je meteen naar de bar.

Bestel

Fanmail

Deel je laatste muzikale ontdekkingen met ons! Zo word je als eerste op de hoogte gebracht wanneer ze naar AB komen.

Koppel Facebook Koppel Spotify