De vrienden van AB

Tickets bemachtigen voor felbegeerde concerten? Een sterk netwerk uitbouwen in een mythische muziektempel? Een jaar lang op de eerste rij genieten van het beste wat AB te bieden heeft? Wij introduceren “De Vrienden”, een fantastische voordeelformule voor jouw bedrijf.

©Tina Herbots

Vriend worden van AB staat gelijk aan een eigen contactpersoon die tickets scoort voor de beste concerten en die een tafel voor je reserveert in het restaurant. Kortom: de ideale manier om je relaties te trakteren op een onvergetelijke avond, een incentive te geven aan je personeel of om gewoon zelf te ontspannen in één van de beste concertzalen ter wereld.

Sterk netwerk

Bovendien bieden we onze Vrienden de perfecte manier om een sterk netwerk uit te bouwen. Elk jaar nodigen we je uit voor een vriendenfeest waar je kennis maakt met andere Vrienden, partners en directie van AB.

Onze Vrienden kunnen uiteraard ook afzonderlijk met elkaar afspreken tijdens muzikale hoogstandjes in AB. Misschien zorgt muziek wel voor creatieve kruisbestuivingen tussen verschillende bedrijven. Ons Vriendenbestand is er eentje om U tegen te zeggen. 

But wait... there’s more

Als Vriend ben je welkom in onze vergaderzaal of in onze huiskamer Huis 23. Vrienden genieten bovendien van een mooie korting op de huurprijzen van de Grote Zaal en van AB Club. Op zoek naar een originele plek voor een bedrijfsfeest of klantenevent? Een cultuurhuis met zo’n indrukwekkende geschiedenis is ongetwijfeld de perfecte setting.

Interesse?

Wil je graag Vriend worden van AB? Twijfel niet te lang, het aantal pakketten is beperkt. Om kennis te maken, nodigen we je uit voor een lunch en een rondleiding om AB samen te verkennen.

Onze vrienden:

Samsung Electronics Benelux
Amptec 
Sonos Europe 
Showpad
Bain & Company 
Tentoo Payroll Professionals
AB Café & Resto
Phlippo Showlights 
Pernod Ricard Belgium
ING Lease Belgium
Canon Belgium
Userfull
Absoluut
BlueGround
Copaco Belgium
Telenet
Level 27
NMBS