mer. 07.06.17

Stijn Plays Prince

Facebook event Partager Tweet

L’année dernière, il a rempli à deux reprises l’ABClub avec cet hommage unique, très personnel et surtout très funky. Les vrais fans savent pourquoi et comment !

En janvier 2012, Stijn s’était déjà produit au superbe aftershow de Prince à l’ABClub. C’était après fDELUXE, ex-The Family (oui oui, le groupe de la version originale de « Nothing Compares To You »), et après notre toute première « Classic Album Listening Session » avec « Sign Of The Times » au Huis 23 !

Une petite piqûre de rappel ?

Stijn est né à Anvers et vit depuis longtemps à Bruxelles, mais tous ses fans savent que son vrai berceau, c’est Paisley Park.

Pour en savoir plus Lire moins

Vidéos

Commentaires

ongeloofelijk show ...alles was perfect ...echt wel gedaan aan Stijn die een echte artist is
carine13
Stijn brengt sfeer. Toch een bedenking: wij komen voor "Stijn plays Prince", dan is niet de vraag: wie komt voor Stijn? Ik had geen goed gevoel na het optreden, vorig jaar wel. Ik kom enkel voor een ode aan Prince en dat werd overschaduwd doordat Stijn te veel aandacht naar zichzelf toe trok. We hebben allemaal nog veel verdriet!
Linda.Weyts556063
Stijn is een ongelofelijke artiest, maar als Stijn Prince wil doen had ik graag iets meer herkenbare muziek. Het geluid was top, muziek was typisch Stijn, niet Prince. Heb er wel van genoten. De Radio 1 sessie in Rivierenhof was kippevel, dit was een avondje Stijn-beats.
Mike.Van Gorp644522
De voorgeprogrammeerde beats en electro muziek vond ik op de duur een beetje storend. Als Prince fan houd ik er van dat de liedjes herkenbaar blijven en wil ik de funky sound erin blijven horen, dat was hier niet het geval tenzij een kleine opflakkering bij COOL. Het is de eerste keer dat ik na de dood van Prince niet emo ben geworden bij "Sometimes it snows in April". Veel te snel gespeeld met weinig emotie. Naar het einde van het concert toe werd het allemaal een beetje saai. Stijn plays Prince is fantastisch indien onderdeel van een hele rits artiesten die elk op hun manier enkele liedjes vertolken. RADIO 1 SESSIE RIVIERENHOF!!! WHERE ARE YOU THIS YEAR??? Stijn is een enthousiaste performer en heeft een gezonde dosis humor, een degelijke muzikant, alleen moet hij opletten dat hij niet teveel in hetzelfde vervalt.
sofie-beelen-at-gmail-com
Wat een muzikale duizendpoot & steeds top performer, Stijnd Vandeputte klasse ! niemand in de lage landen kan Prince beter noch origineler eerbetoon aan his purple highness bieden de cross over tsn zijn eigen & prince groovy funky sound is maximaal heb te doen met de afwezige prince & stijn fans :)
djslimboy
Ik vond het ietsje minder dan vorig jaar, maar nog steeds een topconcert! Persoonlijk hou ik niet van Stijn's rustige pianomomenten, dus dat had de helft korter gekund. Wie klaagt over te weinig Prince: anderhalf uur, aangevuld met een half uur Stijn, er zijn concerten die sowieso nauwelijks anderhalf uur duren. Misschien was dit meer iets voor die-hard fans, maar ik genoot van de obscure Princenummers als People Without, Lisa (!!), een stukje Heaven en Tricky, de B-sides, All The Critics & Something In The Water,...
Wim De Plecker
Zalig al die onbekende nummers van Prince ! Velen zullen gedacht hebben dat het werk van Stijn zelf was :-)
Luc.Van Linden579938
Top! Mooie mix van Prince muziek en die van Stijn. Fijn dat Prince er op deze manier toch nog is. Wij hebben er enorm van genoten, volgend jaar komen we alvast terug ;-)
Lilian.t'Sas629998
Stijn plays Prince... was goed, maar had beter "Stijn plays!" geheten. Weinig nummers van Prince gebracht. Leek me meer een fan-crowding voor hemzelf, dan een soort honour 2 Prince. Én dát voor onze Vlaamse Prince; shame on U Stijn! Jouw muziek is ook goed, maar dan kom ik enkel voor jouw muziek en niet naar "Stijn plays Prince".
Katrien.Veltmans645585
had niets met Prince te maken! Veel Stijn (wat ook goed is maar daar kwam ik niet voor), weinig Prince.
Dina.De Cuyper633757
Super zalig.,..
mas
Nog ietsje meer Prince mocht maar toch helemaal verkocht! Zalige stem, beats en humor! Ik ben fan.
Karolina.Verlee559878
Pour publier un commentaire, vous devez être connecté.
Vous n’avez pas encore de compte AB ? Inscrivez-vous ici.

Actualités Stijn Plays Prince

Gagnez des billets pour Stijn Plays Prince le 07/06!

Gagnez des billets pour Stijn Plays Prince le 07/06!

Lire
Concours

Votre visite à l'AB

Mobilité

La plupart de nos concerts finissent à 22 h 30, ce qui vous permet de rentrer avec le dernier train !

Planifier mon trajet

Un petit creux avant le concert ?

Régalez-vous dans notre AB Café & Resto. Bon appétit !

Réserver une table

Commandez d' ores et déjà vos jetons

Vous éviterez les files d’attente et passerez tout de suite au bar.

Commander

Alerte fans

Partagez vos dernières découvertes musicales ! Ainsi, vous serez le premier informé de leur passage à l’AB.

Associez votre compte Facebook Associez votre compte Spotify