ven. 26.01.18

Natalia

Facebook event Partager Tweet

Me and My Producer “The 2nd Edition”


Durant sa carrière remarquable, Natalia a vendu plus de 415.000 albums, s’est produit devant plus de 1 million de spectateurs et a remporté l’un prix après l’autre.

Natalia est sans aucun doute une des plus grandes stars pop de Flandre. Après différents concerts avec, notamment, Shaggy et En Vogue, Natalia continue d’épater tout le monde. En 2006, elle se produit ainsi pas moins de 10 fois au Sportpaleis avec The Pointer Sisters, devant plus de 130 000 spectateurs. Il y a peu, elle y est retournée avec les Ladies of Soul.

 


Vidéos

Commentaires

zoals altijd dicht bij haar publiek grote zangeres grote dame vlug terug in Brussel
Paula.Vossen701729
Een top avond met veel energie, ontroering en een Natalia zonder gene en met veel aandacht voor het publiek. Een topperke zonder streken en met het hart op de juiste plaats. Super!
Kurt.Van Strijthem691822
Vernieuwend ten opzichte van vorige concerten, en zeker in de positieve zin. Nummers mooi herwerkt voor dit optreden, de jazzy-soul sfeer die er hing... Schitterend. Kom maar eens extra naar Brussel, Natalia!
stievie3
Ik vond het een super leuke avond! Wat een dame! Wat een stem! Hebben van eerste tot de laatste noot genoten!
nathval2209
Prachtig vooral vernieuwend concert. Geweldig hoe de interactie met het publiek je deed voelen alsof je gewoon samen in de huiskamer zat. Top setlist afgewisseld tussen bekende en minder gekende songs. Een krachtige stem die je op bepaalde momenten tot in het binnenste raakte. See you soon again! Oja .. AB ... TOPZAAL - TOPPERSONEEL !
Jens.De Boeck550664
Een super klasse showbeest met een super goede band! Het optreden was “super”!!!! Doe zo voort
Eddy.De Hertogh657221
Het was een ongelooflijke ervaring. Het was niet ons eerste concert van Natalia maar wel in AB. Het van zo dichrbij meemaken is uniek. Vooral toen ze het gedichtje van mijn dochter voorlas en haar daarna een knuffel gaf....ja daar zijn geen woorden voor. Keitoffe madame chapeau. Wat een stem en zo sympathiek. Haar band met het publiek is beklijvend. Wij komen zeker terug. Audrey en Nicole
Nicole.Devreese634866
Ik heb er lang naar uitgekeken om haar optreden te kunnen zien in de AB. Omdat dit een fijne gezellige concertzaal is. Maar helaas heeft het lot anders beslist en kon ik wegens ziekte niet aanwezig zijn. Hopelijk kon je snel terug naar de AB.
Martine.Vandenberk683057
She's simply the best!!! Daniel
godidan@gmail.com
Onvergetelijke avond! Vooral als ik op het podium stond. Mercie Natalia om onze droom waar te maken. Telkens weet jij mensen te raken. Jij hebt een prachtige stem en jij bent fantastische vrouw. Jou show was in 1 woord: Wauw.
lesley.lutz517240
Ik vond ze super , blijf echt fan van haar , i love hare !! Ze doet altijd zo haar best en ze is the best. Haar stem , karakter dat is er maar 1 das Natalia !!
Jori.Wysmans683268
Wat een prachtige avond! Mijn meter werd in de bloemetjes gezet en hier en daar een traantje weggepinkt! Een hele mooie show... Natalia kom maar volgend jaar terug!!!
Liesje.Van Belle546010
Pour publier un commentaire, vous devez être connecté.
Vous n’avez pas encore de compte AB ? Inscrivez-vous ici.

Actualités Natalia

Soutenez Kom Op Tegen Kanker, mangez un hotdog (végé) !

Sponsorisez les équipes cyclistes de l’AB Café pour les 1 000 km en… mangeant des hotdogs (végétariens) et bien plus encore !

Lire
Action solidaire

Votre visite à l'AB

Mobilité

La plupart de nos concerts finissent à 22 h 30, ce qui vous permet de rentrer avec le dernier train !

Planifier mon trajet

Un petit creux avant le concert ?

Régalez-vous dans notre AB Café & Resto. Bon appétit !

Réserver une table

Commandez d' ores et déjà vos jetons

Vous éviterez les files d’attente et passerez tout de suite au bar.

Commander

Alerte fans

Partagez vos dernières découvertes musicales ! Ainsi, vous serez le premier informé de leur passage à l’AB.

Associez votre compte Facebook Associez votre compte Spotify