Sun 24.01.16

Lieven Tavernier & Vrienden: Eerste sneeuw

Facebook event Share Tweet


Videos

Response

Men zegt wel eens dat rock 'n roll niet werkt in het Nederlands. Omgekeerd kan ook. De door Lieven vertolkte liederen waren hartverwarmend. De vertaalde liederen waren aardig zonder meer...
herssens-eddy
Het was geweldig. Het laatste nummer zeker, niet voorbereid, over 'Vossie', Luc De Vos. De Harmonie. De nostalgie. Alleen buiten, geen 'eerste sneeuw'.
hiel
Ik zal jullie eerlijk toegeven dat dit het slechtste optreden is dat ik ooit meemaakte. Lieven is een fantastische songwriter, ik hou van zijn teksten, maar live was dit voor mij een nachtmerrie. Vocaal onbestaand, klungelig parcours, gelukkig was er nog de doventolk die mijn aandacht trok. Jammer, we waren nochtans een eind weg met de trein naar Brussel afgereisd. AB zeker onwaardig, écht teleurgesteld. AB staat voor ons voor 'kwaliteit zonder meer'. We zijn na driekwart uur droevig naar huis vertrokken om naar 'De karavaan' en 'de eerste sneeuw' te luisteren op CD. No bad feelings, maar niet goed is niet goed.
clemence63
Gewoonweg prachtig! Wat een fantastische zondagmiddag.
heyninck
Ben fan blijf fan, is warme eenvoudige artiest met gouden stemgeluid, ontroerend mooi dit concert ook dikke proficiat aan al wie met hem op het podium stond
Hilde.Van Hoeyland534207
Vol emotie en ontroering, SUPER gedaan Lieven! Zeker voor herhaling vatbaar. Dikke merci
Ann.Desiron502445
Blij dat ik de man voor het eerst in levende lijve zag! Ben immers al fan sinds zijn debuut. Prachtige namiddag.
annvanessche
We vonden het een heel boeiend en geslaagd concert. Hebben ook genoten van de tolken die erin slaagden op een creatieve manier naast betekenissen ook gevoelens uit te beelden. Eén spijtige vaststelling. Jullie hadden in een mail aangekondigde dat Tavernier geflankeerd zou worden door o.m. Isolde Lasoen en Patrick Riguelle.Beiden niet gezien. Misschien waren er nog afgemelden. Had mogen gezegd worden waarom.... Misschien was het goed geweest dat men de performers vooraf (of nadien) bij naam had voorgesteld. Soms gebeurde dit occasioneel (bv. Neeka) Soms tussen neus en lippen door Lieven.
marc.michiels529931
Ontroerend (die kleinzoon die plots hallo opa riep, waar maak je dat nog mee) en warm en sensationeel met die plots opduikende brassband. Alle muzikanten waren meer dan de moeite, Nils De Caster en Bruno Deneckere zijn oude bekenden die in dit landje weinig gekend zijn maar m.i. zwaar onderschat worden. Mooie liedjes, spijtig dat de klank in het begin wat te wensen overliet. Een doventolk lijkt me er wat over en komt soms storend over, ik vraag me af of er daar vraag naar is, maar misschien vergis ik mij.
dj-angelus1
Was de eerste keer in de AB dat we een concert bijwoonden, dat was al een belevenis en van Lieven Tavernier wisten we dat zijn optreden goed ging zijn. Jammer van de niet aanwezige aangekondigde artiesten en van Lieven zijn lumbago, hierbij veel beterschap.
Bernard.Lazou519373
Overtrof zelfs mijn hoge verwachtingen, mooi samenspel, en het plezier in het samenspelen samen met toch wel de nodige weemoed van Lieven zelf, maar met zelfspot en kwinkslagen, leverde een prachtige middag op die ik niet snel zal vergeten.
diete.oudesluijs533908
De klank zat soms niet goed, maar dat neemt niet weg dat dit een geslaagd concert was. Mooi, hartverwarmend en bij momenten ontroerend.
lucvanderborght
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify