Tue 13.02.18

Glen Hansard

Facebook event Share Tweet

The Frames and The Swell season founder presents new big band project


Videos

Response

Een van mijn grote muzikale helden, al heel vaak live gezien met The Frames, Swell Season en “solo”. Het concert van gisteravond was wellicht het beste, muzikaal gezien, tot nu toe - de geweldige AB met onovertroffen geluid heeft daar zeker aan bij gedragen. Bedankt om Glen the man & Band nog eens te programmeren! Op naar de volgende...? Hans Ketelslegers
gino
Wat een klasbak! Wondermooie muziek, puur en zonder kapsones gebracht, ontroering en gelukzaligheid troef!
anna13 Aarschot
Een onvergetelijke avond! Glen Hansard en zijn muzikanten spelen zo overtuigend en aanstekelijk. Ze beleven plezier aan hun concert en dat is heerlijk om te zien. Heel afwisselend met veel ingetogen momenten. Héél erg mooi, dank!! We komen zeker terug!
Colette.Debbaut699521
Jaren geleden leren kennen via de film "Once", later gezien in de Handelsbeurs, AB, Pukkelpop... Een rasartiest zoals je ze vandaag de dag nog maar zelden ziet op een podium: puur, authentiek en bij momenten zo breekbaar. Met een fantastische begeleidingsband. En leuke bindteksten op de koop toe. Kortom: een totaalbeleving!
jurgen-huybrechts2
Eerst ontdekt op Werchter, nadien terug gaan zien in de Roma, nu alweer een topconcert in de gezellige AB, Glen Hansard blijft verbazen, nog een van de weinige rasartiesten die geen uitgebreide lichtshow nodig heeft om te schitteren, en dan zwijg ik nog van zijn super getalenteerde begeleidingsband. Meer van dit programmeren AB en ik kom regelmatig terug op bezoek, net zoals enkele jaren terug!
bronco
Extraordinairement magique, une voix magnifique un jeux de guitare très a lui et le partage autant avec le publique qu'avec 3 jeunes Estoniennes avec qui il a partagé la scène alors que la veille elles venaient acheter leur billets ;-)
herve.galus693215
Simplement fabuleux! Le printemps avant l’heure ! Hassan.
hbouhdid
Geweldige avond beleefd. Mooie chemie tussen Glen en zijn band, een echte rasartiest waar er niet al te veel meer van zijn. Ook hartelijk dank aan de AB voor ons opnieuw de perfecte concertavond te geven.
Eli.Goldenberg
Passie, betrokkenheid, groothartig,... en wat een muziek en performance en variatie, zo natuurlijk! Heerlijk met de big band en dan de Estonian girls, wat een mooie taal en leuke verrassing. Het was allemaal perfect! Danku AB en thanks Glen Hansard!
katleen73
Had nog nooit van Glen Hansard gehoord, eerder toevallig gekozen voor dit concert. Maar wat voor een! Wat een sublieme avond! Wat 'n performer, zoveel overgave, passie en vuur. Wat kan live muziek toch deugd doen. En dan die big band, allemaal rasmuzikanten ! Zoveel variatie aan muziekstijlen op één avond, een avond om nooit meer te vergeten, bedankt Glen Hansard en bedankt A.B. !!!!
Bert.Ghysels500296
Glen Hansard is one of a kind. His passion for music simply oozes from the stage and you can't help being wrapped up and swept away in it. Bringing a bunch of great musicians with him didn't do much harm either. Someone you have to see live at least *once* in a lifetime and you'll probably be hooked for more.
sarahleuridan
Tout simplement magique ! Il nous transporte dans son univers dès la première note. Un tout grand MERCI ;-)
Manu Moutoy
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Glen Hansard news

AB treats you to a spring full of singer-songwriter splendour

18 singer-songwriters, something for every taste: folk, avant-garde, pop, hip-hop and more.

Read
Stories

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify