Sun 04.03.18

Clouseau30

Facebook event Share Tweet


Videos

Response

Mijn favoriete groep in een van mijn favoriete zalen in België - al is de Anspachlaan niet meer de gezelligste buurt 's avonds/'s nachts. Clouseau is live altijd top, maar hun 30-toer is extra aan te raden: intiem, muzikaal, grappig, relaxed... gewoon heel erg goed! Zelfs mijn kritische pa die geen fan is, vond het geweldig.
s.O.f.i.e
Het was gewoon de max!!!!!!
Rubbel
Het was een super concert, 1 minpuntje, met zo'n einduur heb ik toch liever een concert op zaterdag avond ;) Gelukkig hebben de zonen hun schooldag vandaag door staan.
kimpie1981
Zalige avond genoten: een avondje op cafe onder begeleiding van koen en kris... gezellige sfeer ! Dank AB om dit mogelijk te maken
toetinndroj
Het was weer geweldig! Of was totaal anders dan in het sportpaleis, veel intiemer en gezelliger! Bedankt voor de toffe avond!
Annemie.Verbeken650810
Schitterende avond.Het concert was de max
klaar52
Ik vond het heel gezellig concert! Fijne avond gehad.
Carol.Blondiau650718
Concert eens anders dan anders maar weer schitterend naar voor gebracht. Super toffe sfeer en zeer enthousiast publiek. Bedankt mannen !!
michel10
Geweldig, denk dat het de 5de Clouseau30 was dat ik zag en de sfeer was uitstekend. Publiek was heel enthousiast. Eindelijk “wil niet dat je weggaat” gezongen, zo n kleine dertig jaar ook gezien in de AB.. nog steeds kippenvel. Bedankt Koen en Kris... AB is sowiso een fantastische concertzaal. Clouseau tot heel binnenkort
Pol.Goovaerts 521670
De sfeer was super tof! Veel gezelliger dan in het sportpaleis. Vraagt naar meer.
Debbie.Debremaeker650812
Was super zo kleinschaliger is veel gezelliger dan het sportpaleis.Hij heeft ook grapjes verteld kortom de sfeer was prachtig en koen was ook zeer relax .Als ik kan in de toekomst altijd kleinschaliger
Kristine.Vandermeulen650787
S U P E R leuk !!!! Al naar vele concerten geweest, maar dit is één van hun beste ooit, gezellig, grappig, ontroerend enfin de Clouseaukes, ze hebben hun weer volledig gesmeten.
mieke-35
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify