Wed 09.11.16

Alter Bridge & special guest: Living Colour

+ Like A Storm

Facebook event Share Tweet


Videos

Response

Leuke avond met Living Colour & Alter Bridge, ook Like A Storm was top!
metallex
Super concert!
pascal.majorczyk599004
Wat mij betreft een hartstikke goed concert! Heb ze inmiddels 7 keer gezien waarvan 3 keer in de AB. En dat laatste is een bewuste keuze, want zelf kom ik uit Nijmegen en dan is het meer voor de hand liggend om voor de Heineken Music Hall te kiezen. Maar als ik kan kiezen, ga ik voor de AB. Voornamelijk vanwege het feit dat de locatie kleiner is en dat vind ik prettiger. Dit keer voor het eerst gebruik gemaakt van het balkon (1 hoog, zittend achter in de zaal) en dat is goed bevallen. Tja, je 'ervaart' de muziek minder goed en je kunt zelf ook wat minder energie kwijt, maar wel heel fijn om eens een keer goed zicht op het podium te hebben en te zien wat er gebeurd ; de heren hadden er zelf ook enorm veel zin in! Het hele concert was echt goed, zowel de muziek als de zang van Myles (in 2013 was hij niet goed bij stem). Oké, hij kwam af en toe niet helemaal boven de muziek uit, maar als je de nummers kent, denk je de rest er wel bij. Wat mij betreft gaan wij de eerstvolgende keer dat ze in AB zijn gewoon weer! Trouwens, goede service om bij het bestellen van de kaarten ook al 'jetons' te kunnen kopen. Werkt prima!
Rockfan66
So great :D !
Joris.Fierain581688
Excellent concert ! Pour la setlist : http://www.setlist.fm/setlist/alter-bridge/2016/ancienne-belgique-brussels-belgium-53fa3b35.html
miniss26
Super, comme toujours...
valougrinchouille
Great concert! Love those guys of Alter Bridge! Third time we saw them in AB ans still the thrill......... Merci à L'AB pour l'organisation générale (les lockers, les bouchons d'oreille à disposition, l'accoustique de la salle, ...).You rock! :-)
virginie_vandooren
Living Colour was super. Iets te luid (halverwege het eerste nummer wist ik al dat m'n oren vandaag nog zouden fluiten, waarvan akte), maar wat een groep! Wat een riffs, wat een hooks, wat een bezieling ook. Er zat een urgentie in het optreden (Trump?), een echte energiebom. Jammer dat deze legendarische, gamechangende groep het voorprogramma moest doen van, nouja, een niet-legendarische, niet-gamechangende groep. Maar goed, hun optreden was top. Zelfs de roadies stonden breed te grijnzen aan de zijkant van het podium. What's your favourite colour, baby? Ik weet het wel.
bartvangoethem
good show! :)
lilopes
Nous attendions de revoir Alter Bridge depuis leur dernier concert en 2013! Et nous n'avons pas été déçu du tout!!! L'ambiance était juste terrible, la salle est toujours aussi agréable et conviviale. Le groupe nous fait toujours passer un moment inoubliable! Milles merci :-) Agréablement surprise du groupe living colour!!
nalili93149
Nous attendions de revoir Alter Bridge depuis leur dernier concert en 2013! Et nous n'avons pas été déçu du tout!!! L'ambiance était juste terrible, la salle est toujours aussi agréable et conviviale. Le groupe nous fait toujours passer un moment inoubliable! Milles merci :-) Agréablement surprise du groupe living colour!!
nalili93149
Super strak concert met een gemengd publiek, ... zoon/dochterlief op stap met mama en papa ... leuk om te zien ! Iedereen weet dat Miles Kennedy een topzanger is maar ik vond het geluid niet altijd goed afgesteld zodat zijn stem er niet altijd naar behoren door kwam. De AB blijft voor mij één van de beste zalen van het land maar de pintjes blijven toch wel duur, jammer.
dosie
You have to be logged in to post a reaction.
No AB account yet? Register here.

Your visit to AB

Mobility

Our concerts usually finish at 10:30 pm: that way you can still catch the last train home!

Plan your route

Hungry before the concert

Eat something in our AB Café & Resto. Enjoy your meal!

Reserve your table

Order your drink tokens now

That way you don't have to queue and you can go straight to the bar

Order

Fanmail

Share your latest musical discoveries with us! That way you will be first to know when they visit AB.

Connect with Facebook Connect with Spotify