Agenda

 • 35 jaar/ans Ancienne Belgique Concertseizoen 2014-2015

  Deze verjaardag vieren we uit dankbaarheid voor de voorbije decennia waarin AB van een uit de kluiten gewassen jeugdclub uitgegroeid is tot één van de meest toonaangevende concertzalen ter wereld. Maar een verjaardag is vooral een goed moment om vooruit te kijken en om de krachtlijnen van de werking van AB in de verf te zetten.

 • ABClubcircuit Concertseizoen 2014-2015

  AB duikt het komende feestseizoen in de koffer met het Clubcircuit voor een zeer spannende concertreeks.

 • Huis 23 Steenstraat 23

  AB heeft een living room! Zeg maar: een huiskamer. Deze gaat door het leven als ‘Huis 23’. Het cijfer 23 verwijst naar de ligging in de Steenstraat 23, boven het AB Café. Huis 23 heeft 3 Huiskamerpartners - AB, Poppunt en Muziekcentrum Vlaanderen - die er alle drie regelmatig activiteiten organiseren. Zo vinden er o.a. album listening sessions, lezingen, debatten, filmvertoningen, workshops en akoestische sessies plaats.

 • Rewind Sinds 2007

  Centraal in deze reeks staan Belgische artiesten die integraal 'hun klassieker' zullen performen. Noem het een mijlpaal in hun carrière of meer zelfs: een sleutelplaat uit de Belgische popmuziek.

 • Artist In Residence Sinds 2007

  Voor artiesten die het hart van de AB veroveren, maar nog geen veilige thuishaven hebben gevonden (of het nu management, platenfirma of boekingsagent betreft), is er de warme schoot van AB Artist In Residence.